Uveti korišćenja

KartaBeograda.com se sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Svi materijali na stranici objavljeni su u dobroj nameri, stoga ne preuzimamo odgovornost za istinitost podataka koji se nalaze na KartaBeograda.com.

Takođe ne snosimo troškove eventualno nastale štete zbog netačnih podataka na KartaBeograda.com.

Nije dopušteno preštampavanje niti umnožavanje ili prenošenje sadržaja bez pismene saglasnosti nosioca autorskog prava.

Uredništvo KartaBeograda.com zadržava pravo promene i uklanjanje bilo kog sadržaja na portalu bez obaveze prethodne najave.

Karte su u vlasništu Google Maps-a (maps.google.com).
Takoder saraduje sa firmama za oglašavanje koje poslužuju oglase trecih strana na portalu. Te kompanije mogu putem kolacica koristiti razne podatke (koji nikako *ne* ukljucuju Vaše ime, adresu, e-adresu ili broj telefona) o vašim posetama ovom i drugim veb sajtovima kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje vas interesuju.

Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na ovoj veb lokaciji.

Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase temeljem korisnicima njihovih poseta našoj veb lokaciji i drugim veb lokacijama na internetu.

Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti oglasa i sadržajne mreže.

Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite ovdje: DoubleClick DART kolačić.